Porto Montenegro
Luka visokog društva u Tivtu

Porto Montenegro je jahtna luka za superbogate, uključujući vlastitu šetnicu i povezane luksuzne hotele, restorane i mogućnosti kupovine. Luka se nalazi u Tivtu, u opštini Budva, ovdje u Crnoj Gori. Super jahte su ovdje vrlo dobrodošle. Čitav kraj je vrlo dobro održavan i jako ga je lijepo gledati.

Prvobitno je Porto Montenegro bila pomorska luka. Nekolicina superbogatih u svijetu – poput Jacoba Rothschilda (Louis Vuitton Moët Hennessey, Peter Munk, Bernard Arnault) – primijetili su da je potražnja za vezovima za jahte širom Mediterana ogromna i da je ponuda u isto vrijeme niska. Tako su gospoda uložila i stvorila Porto Montenegro, mali luksuzni svijet usred Crne Gore. Pametno, može se samo reći. Ali ni to nije usamljen slučaj. Superbogati vole gledati svijet i pametno investirati tamo gdje još ima razvoja, a cijene su i dalje niske, ali će porasti u doglednoj budućnosti.

Na kraju je ICD – Investment Corporation of Dubai – 2016. godine preuzeo cijelu stranicu. Opet se može samo reći: mudra odluka na sve strane! Interes za Crnu Goru u svijetu je veći nego što mislite!

Web stranicu svakako vrijedi posjetiti! Zapravo se ovdje osjećate pomalo kao u Dubaiju. Sve je čisto, njegovano, lijepo uređeno – tokom cijele godine. Ovdje imate moderne kafiće, restorane i kafiće i želite napraviti lijepe fotografije ili kupiti odjeću luksuznih marki, onda je ovo pravo mjesto za vas!

Za više informacija kliknite ovdje
na web stranicu Porto Montenegro

Na web stranicu

Utisci