POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINAMA

Posredovanje u prometu nekretninama, zemljištem ili stanovima jedno je od naših područja. I sami imamo puno nekretnina u ponudi, ali radimo i s nizom drugih agenata za nekretnine ovdje na lokaciji. To vam daje priliku da iz velikog portfelja pronađete najprikladniju nekretninu za vas.

S OBJEKTIMA

ŠTA ŽELITE?

Prvo pitanje je uvijek šta želite? Želite li kupiti postojeću nekretninu, samo zemljište ili stan? Ili želite izgraditi vlastiti dom iz snova?

U svakom slučaju, sigurno imamo nešto prikladno za vas. Što preciznije znate što želite, brže ćemo to naravno i pronaći, ali čak i ako nemate konkretnu ideju što točno želite, pokazat ćemo vam različite predmete i onda će se riješiti obično vrlo brzo saznajte u kojem smjeru idu vaše želje. Samo vas vodimo na putovanje prelijepom crnogorskom obalom.

PRATI SVOJE SRCE

Najvažnije je da kada tražite, ispunite sve svoje želje. Tražit ćemo s vama dok to ne bude slučaj.

PARCELA

Ako razmišljate o tome da sami gradite, pitanje je kako pronaći pravi komad zemlje. Postoje parcele sa ili bez postojećih zgrada, sa ili bez pogleda na more, u gradu ili u zemlji. Vi imate izbor!

KUĆA

I ovdje imate mogućnost kupnje kuće u gradu ili na selu – na planini ili dolje uz more, u veličini po vašem izboru. Kuća samo za sebe ili kuća sa apartmanima za iznajmljivanje. Šta god želiš.

STAN

Kupnja apartmana za sebe ili kuća za odmor za iznajmljivanje ovdje je naravno moguća i u bilo kojem obliku. I opet, dostupni su vam svi obrasci – sa ili bez pogleda na more, mali ili veliki, novi ili u starijoj zgradi.