Zemljište sa
700 stabala maslina i jezerom

Ova se nekretnina u osnovi sastoji od dva dijela – jedan dio sa 700 mladih maslina i drugi dio sa vlastitim jezerom / izvorom i šumskim područjem. Također nudi pogled na more. Nalazi se u Velje Selu, Bar, na crnogorskoj obali.

Zemljište sa 700 stabala maslina i jezerom Informacije
18.733
Struje Da
Voda Da
Udaljenost do mora / plaže 15 minuti
Udaljenost do sljedećeg grada 15 minuti
Cijena 468.325 €

Sa 18.733 m² imate puno prostora za ostvarenje svojih želja na ovoj nekretnini. Veliki dio posjeda trenutno je zasađen mladim maslinama. Drveće je posađeno prije dvije godine (2019.) i već ove godine donosi plodove. Naravno, svi certifikati za masline su dostupni.

U stražnjem dijelu posjeda nalazi se izvor koji je sadašnji vlasnik stvorio kao malo jezero. Izvorska voda dolazi direktno iz zemlje – to nije umjetno stvoreno, već prirodno jezero. Voda je spremna za piće i vrlo zdrava! Mogli biste i proširiti ovo jezero i na posjedu imati svoje veliko jezero u kojem biste mogli plivati, pa čak i piti.

Iza izvora ili jezera nalazi se područje nalik šumi koje vas poziva na šetnju. Sa imanja imate pogled na more i na planine, što vas takođe poziva da se zadržite. Pogled je takođe neometan.

Nekretnina je na padini, ali ne previše strma. Zemlja je nevjerojatno dobro tlo za sadnju – za sve koji žele nešto uzgojiti – ovo je idealna prilika.

Put do imanja je bio postavljen, mogao se popločati malo dalje katranom ili betonskim stazama.

Imanje je zaista izuzetak – vrlo je mirno, ima jezero, masline, šumu i vrlo dobro lončano tlo – dakle, strogo govoreći, sve u jednom.

Nekretnina je pogodna i za eko selo.

Cijena je 25 eura / m² – ukupno 468.325 eura.

Video
od imanja

Ovdje možete dobiti uvid i pregled opisane nekretnine putem našeg videa.

Impresije