Parcela
šume i mora u Baru

Ova fantastično lijepa nekretnina nalazi se u četvrti Sušanj u gradu Baru, udaljena je cca 250 m od plaže / mora i nudi zadivljujući pogled na more preko cijele nekretnine.

Parcela šume i mora u Baru Informacije
6.481
Struje Da
Voda Ne
Broj parcela 8
Najmanja jedinica 223 m²
Udaljenost do plaže / mora 250m
Udaljenost do sljedećeg grada 0 minuti
Cijena 55 €/ m²

Nekretnina se sastoji od ukupno 8 parcela. Od 8 parcela možete kupiti pojedinačne parcele ili cijelu nekretninu. Najmanja parcela je cca 1.000 m², ukupna površina svih 8 parcela je cca 6.000 m². Kao što se može vidjeti na slikama, u donjem dijelu nalaze se 2 parcele koje se manje -više sastoje od šume. Ove parcele su jedna do druge. Odatle već imate pogled na more. Četinari pružaju vrlo ugodnu hladovinu i prekrasnu zračnu atmosferu ljeti.

Ostale parcele su iznad dva šumska imanja i bez kamenja, grmlja ili drveća. Pristup svakoj parceli je moguć. Kao što se može vidjeti na slikama, ulica prolazi duž imanja.

Stambeno područje je vrlo mirno i dobro održavano. Postoje samo vile koje su vrlo njegovane i imaju puno zelenila oko sebe. Do mora možete doći za otprilike 250 m pješačkom stazom – vrlo je blizu. Praktično se nalaze 4 reda kuća dolje ispred šumskog imanja.

Struja je dostupna, potrebno je izgraditi bazen za piće.

Za kupovinu biste morali uzeti automobil ili planirati 15 -ak minuta hoda do sljedeće tržnice. Nekretnina se nalazi u gradu Baru, koji je vrlo živahan tokom cijele godine i nudi sve što bi vam moglo zatrebati u smislu kupovine, restorana i trgovina. Podgorica i Tivat – dva aerodroma udaljena su oko 1 sat odavde. I sam Bar ima luku iz koje trajektnom linijom putuje za Italiju (Bari-Bar).

Ova nekretnina je zaista dragulj – vjetar koji se njiše u četinarima, uparen sa zadivljujućim pogledom na more, zaista je vrijedan zlata i omogućava vam da se duboko opustite.

Video sa nekretnine

Ovdje sada imate priliku pogledati nekretninu u videu kako biste stekli još bolji dojam. Samo kliknite na sliku i krenite.

Impresije