Dobra Voda, Bar

Srce Dobre Vode u Baru, Crna Gora. Prekrasno imanje u obliku srca nalazi se u mjestu “Dobra Voda” na oko 300m nadmorske visine. Nekretnina je priključena na struju, vodu, telefon i internet.

Dobra Voda, Bar Angaben
6.000
Struje Da
Voda Da
Udaljenost od mora / plaže 10 minuta
Udaljenost do sljedećeg grada 10 minuta
Cijena 150.000 €

Na ovom imanju poput snova, nedaleko od ladanjskog imanja nekadašnjeg kralja Crne Gore, nalazi se gotovo 350 voćki (breskva, jabuka, kruška, šipak, razno grožđe), koje trenutni vlasnik opskrbljuje velikim kupcima poput prodavnica i restorana. Imanje je idealno za izgradnju vlastitog imanja, gdje možete uživati ​​u 270 sunčanih dana godišnje u vlastitom prebivalištu u čistoj prirodi.

Alternativno, lokacija objekta može se savršeno koristiti za kompleks za odmor i pustiti ga da radi za vas iznajmljivanjem kompleksa turistima od maja do novembra. More / plaža udaljeno je samo 10 minuta od ovog “srca”. Marina je udaljena oko 15 minuta vožnje od luke Bar, s obzirom da je ovo mjesto vrlo centralno smješteno, odatle možete trajektom stići do Italije ili u kratkom roku doći do prekrasnih znamenitosti Crne Gore.

Bilo opuštanje, avantura, sport, za svako srce postoji ponešto! A cijelu stvar dobivate po povoljnoj cijeni Corone od samo 150.000 eura.

Utisci

Video
sa parcele

 

Ovdje putem našeg videa dobivate uvid i pregled opisane nekretnine.

Utisci

Video
sa parcele

 

Ovdje putem našeg videa dobivate uvid i pregled opisane nekretnine.