Pogled od 360 stepeni
Plaža Petrovac

Za mene je plaža Petrovac jedna od najljepših plaža ovdje na crnogorskom primorju. Vrlo dobro njegovana, ne prevelika, smještena u zaljevu. Sjaj prirode i boja koji se ovdje nudi je predivno lijep. Ovde u našem panoramskom pogledu od 360 ° možete steći prvi utisak o plaži u Petrovcu.

Ova plaža u Petrovcu nalazi se u mirnom delu na periferiji Petrovca. Obrubljen u svojevrsnom malom zaljevu borove šume s lijeve i desne strane, čisti je prirodni raj. Grad Petrovac je vrlo, vrlo lijep, ali ova plaža ovdje ga nadmašuje ili zaokružuje ljepotu. Kroz borove šume lijevo i desno od plaže možete se popeti na odgovarajuće planinske vrhove, koji nisu previsoki, ali odakle imate super lijep pogled na plažu i obalu.

Ovdje se naravno nalaze i hrana i piće. Restorani na kraju plaže toliko su lijepi da ovdje želite zauvijek ostati. Ovdje biste sigurno mogli pročitati knjigu ili je čak i napisati.

Uživajte u panoramskom pogledu sa petrovačke plaže i možda će to potaknuti jedne ili druge da dođu ovdje na odmor. Ko zna. U svakom slučaju, uvijek smo uz vas riječima i djelima – rado ćemo organizirati letove ili smještaj za odmor, iznajmljivanje automobila ili izlete – samo nas kontaktirajte!

Pogled od 360 stepeni

Utisci