NAŠ DIMENZIJA

Specijalizovani smo za tržište nekretnina ovdje na obali Crne Gore i pomažemo vam u svim pitanjima o nekretninama ovdje na lokaciji.

Za nas to uključuje sve što je povezano s nekretninama, od pretraživanja, posredovanja i kupovine ili izgradnje nekretnine do upravljanja, iznajmljivanja i održavanja imovine.

Spremni smo za vas u svim koracima na putu do vašeg imanja iz snova i, naravno, i kada ga primite.

NEKRETNINA

Tražite li svoj posjed ili zemljište ovdje na obali Crne Gore? Sretni smo što vam možemo pomoći da pronađete nešto što će nadam se ostvariti sve vaše želje. Da biste stekli prvi dojam, pronaći ćete neka svojstva i svojstva koja možete premetati ovdje na našoj web stranici. Zabavite se gledajući.

S objektima

POSREDOVANJE

Već možete pronaći mnoštvo nekretnina na našoj web stranici, ali radimo i s drugim agentima za prodaju nekretnina ovdje, tako da vam možemo pokazati i posredovati vrlo širok raspon nekretnina i nekretnina. Pored toga, rado ćemo vam pomoći u bilo kojim pitanjima koja se pojave tijekom pretrage.

NAUČI VIŠE

UPRAVA

Jeste li pronašli imanje ili već posjedujete imanje ovdje na obali Crne Gore i jednostavno ne možete naći vremena da se sami pobrinete za sve? Nema problema – upravljanje nekretninama ovdje na lokaciji jedna je od naših usluga. Vodimo računa o unosima stranice Bookins, iznajmljivanju vašeg posjeda, kao što brinemo i o bilo kojoj obnovi ili uslugama obnove.

NAUČI VIŠE

ODRŽAVANJE

Svaki vlasnik nekretnine zna da je briga o nekretnini velik i važan dio. Održavanje je neophodno za održavanje vrijednosti vaše imovine. Održavanje imovine dijelimo na dva područja – unutarnje i vanjsko održavanje. Od jednostavne, redovite ventilacije, brisanja prašine i čišćenja prozora do održavanja cijelog vanjskog sustava – sve je uključeno u našu ponudu.

NAUČI VIŠE